NOVARIS FIDO SECURITY      -    UW BETROUWBARE PARTNER VOOR VEILIG INTERNET TOEGANG      -       INFO@FIDOSECURITY.NL                  |           english


Gebruik

De FIDOtokens van FIDO security zijn de modernste FIDO tokens op de markt, en worden ontwikkeld door Feitian. Momenteel zijn al onze tokens geschikt voor U2F, FIDO en FIDO2, als eerste in de wereld! Door de standardizatie wordt het wereldwijd opgepakt, en komen dagelijks nieuwe producten en diensten beschikbaar die volledig compatibel zijn met FIDO. Belangrijke spelers als Google en Microsoft hebben meegewerkt aan de standardizatie en realizatie, waardoor er steeds meer producten standaard worden voorzien van FIDO security authenticatie. Enkele voorbeelden van hoe FIDO gebruikt wordt voor enkele toepassingen staan hieronder.
De OTP producten worden ook nog steeds veel gebruikt. Het is mogelijk om authenticatie te implementeren voor bijvoorbeeld Azure (handleiding) of Google (video).


Over FIDO


De FIDO Alliance heeft FIDO-authenticatie ontwikkeld op basis van public key-cryptografie voor authenticatie die veiliger is dan bijvoorbeeld wachtwoorden en sms'en, en ook gemakkelijker te gebruiken is voor zowel consumenten als dienstverleners. Vervangt zwakke wachtwoorden door sterke crypto-hardware en biometrische authenticatie.


De ePass FIDO-producten die FIDO Security in haar portfolio heeft, worden geproduceerd door Feitian Technologies en zijn volledig gecertificeerd door de FIDO Alliance.

Alle tokens zijn compatibel met de nieuw
ste software en ondersteunen FIDO2!

Simpel en veilig

Met het simpel aanraken van de beveiligingssleutel wordt de beveiliging geactiveerd op basis van moderne cryptografie met openbare sleutels. Met de Biopass FIDO is een simpele vingerafdruk zelfs voldoende!

Super eenvoudig

Super-eenvoudig, u hoeft geen wachtwoorden opnieuw in te voeren vanaf een apparaat - het vervangt sms-berichten, authenticator-apps, OTP tokens en vergelijkbare apparaten.

Vele toepassingen

Werkt naadloos op Microsoft Windows, Apple Mac OS-X, en Linux. FIDO wordt ondersteund voor o.a. Facebook, Gmail, Dropbox, GitHub, Salesforce.com, en webbrowsers als Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge en Safari.

Moeiteloze installatie

Eenvoudige installatie. Werkt op elk computerplatform als een USB-toetsenbord, smartcard en smartcardlezer - er hoeft geen stuurprogramma te worden geïnstalleerd.