FIDO2 - de standaard van velen

Wij leveren uitsluitend de authenticatieproducten van Feitian. Veilig, betrouwbaar, en voordelig!

Deze tokens zijn de modernste FIDO tokens op de markt, en volledig door vele bedrijven, zoals Apple, Microsoft en Google, gecertificeerd. Voldoet aan alle standaarden, en is een betrouwbaar en voordelig alternatief voor vele andere authenticatie-tokens.

Eenvoudig en veelzijdig

Belangrijke spelers als Google en Microsoft hebben meegewerkt aan de standardizatie en realizatie, waardoor er steeds meer producten standaard worden voorzien van MFA met behulp van FIDO en OTP.

Enkele voorbeelden van hoe FIDO gebruikt wordt voor enkele toepassingen staan hieronder. De OTP producten worden ook nog steeds veel gebruikt. Het is mogelijk om authenticatie te implementeren voor bijvoorbeeld Azure (handleiding) of Google (video).

De ePass FIDO-producten die FIDO Security in haar portfolio heeft, worden geproduceerd door Feitian Technologies en zijn volledig gecertificeerd door de FIDO Alliance.

betrouwbaar

FIDO certified

De FIDO Alliance heeft FIDO-authenticatie ontwikkeld op basis van public key-cryptografie voor authenticatie die veiliger is dan bijvoorbeeld wachtwoorden en sms'en, en ook gemakkelijker te gebruiken is voor zowel consumenten als dienstverleners. Vervangt zwakke wachtwoorden door sterke crypto-hardware en biometrische authenticatie.

Azure AD

Azure Active Directory is het Microsoft identiteitsplatform voor toegangsbeheer. Deze is schaalbaar en betrouwbaar voor het verbinden van gebruikers met alle apps die ze nodig hebben.


Met de FIDO2 ondersteuning voor wachtwoordloze authenticatie, kunnen gebruikers een Feitian ePass registreren bij Azure AD om hun account beveiliging te verbeteren.

Nadere informatie >


Microsoft

Als je een Microsoft account met een Feitian ePass gebruikt, heb je snel en eenvoudig toegang tot diverse Microsoft diensten zoals Outlook, Office, OneDrive, Xbox Live, Bing en meer.

Raak gewoon je ePass FIDO token aan op de knop en je bent binnen. En geen wachtwoord meer vereist.


Nadere informatie >

Google

Miljoenen mensen vertrouwen op een Google account voor toegang tot Gmail, Google Apps, YouTube, en meer.

Schakel Google tweestaps verificatie in en voeg de ePass toe.

Ga naar Accountinstellingen, selecteer Inloggen en beveiliging, selecteer 2-stapsverificatie en Beveiligingssleutel toevoegen.

Nadere informatie >


SURF

SURFsecureID is beschikbaar voor alle bij SURF aangesloten instellingen.
SURFsecureID gebruiken binnen je instelling is heel eenvoudig.

SURFsecureID gebruik je voor diensten die aan SURFconext gekoppeld zijn, maar óók voor diensten die binnen je instelling draaien en clouddiensten die niet gekoppeld zijn aan SURFconext.

Nadere informatie >

Simpel en veilig

Met het simpel aanraken van de beveiligingssleutel wordt de beveiliging geactiveerd op basis van moderne cryptografie met openbare sleutels. Met de Biopass FIDO is een simpele vingerafdruk zelfs voldoende!

Super eenvoudig

Super-eenvoudig, u hoeft geen wachtwoorden opnieuw in te voeren vanaf een apparaat - het vervangt sms-berichten, authenticator-apps, OTP tokens en vergelijkbare apparaten.


Vele toepassingen

Werkt naadloos op Microsoft Windows, Apple Mac OS-X, en Linux. FIDO wordt ondersteund voor o.a. Facebook, Gmail, Dropbox, GitHub, Salesforce.com, en webbrowsers als Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge en Safari.

 

Moeiteloze installatie

Eenvoudige installatie. Werkt op elk computerplatform als een USB-toetsenbord, smartcard en smartcardlezer - er hoeft geen stuurprogramma te worden geïnstalleerd.


Security Key for Windows Hello

FIDO explained

OTP authentication