NOVARIS FIDO SECURITY      -    UW BETROUWBARE PARTNER VOOR VEILIG INTERNET TOEGANG      -       INFO@FIDOSECURITY.NL                  |           english

Onze winkel

Novaris FIDO Security is al sinds 2002 volledig distributeur van de security produkten van Feitian Technologies. Novaris FIDO Security levert aan bedrijven in de BeNeLux, maar ook internationaal. Bestellingen kunnen geplaatst worden via e-mail naar sales@fidosecurity.nl, telefonisch via +31 (0)74 2782438. Makkelijker is het om het via de webwinkel te doen.

De FIDO tokens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, en kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp. Hierdoor krijgt u naast een uiterst moderne beveiliging, ook nog eens een goede uitstraling. U kunt een voorbeeld hiervan vinden op de speciale somtoken.nl pagina waarin de display cards voor Somtoday worden verkocht. Vanaf 30 stuks is de eigen bedrukking zonder kosten! Vraag naar de mogelijkheden bij sales@fidosecurity.nl. bij U kunt in de webshop kiezen uit OTP producten en FIDO producten. Voor geavanceerde PKI oplossingen verwijzen we u door naar Novaris Security Innovations.

FIDO

Al onze FIDO producten kunt u hier vinden en on-line bestellen

OTP

We hebben een aantal OTP producten. De traditionele tokens, en ook de OTP display cards

Software beveiliging

Voor softwarebeveiliging en PKI oplossingen kunt u hier producten bestellen

Verkorte verkoopvoorwaarden

De garantieperiode voor onze producten is 2 jaar vanaf het moment dat een product is verzonden naar de ontvanger. De garantie is geldig onder normale bedrijfsomstandigheden en de afwezigheid van mechanische schade.

OATH-tokens die gebruikmaken van het TOTP-tijdgebaseerde algoritme voor het genereren van eenmalige wachtwoorden, bevatten een ingebouwde klok die gedesynchroniseerd kan raken. Desynchronisatie valt niet onder de garantie. Volgens RFC 6238 moet het tijdsverschil tussen het token en de server worden bewaakt door de serversoftware. Hersynchronisatie van OTP-tokens is mogelijk met onze NFC-producten.
Novaris FIDO security is niet verantwoordelijk voor het werk dat wordt uitgevoerd door de verzendservice, vertragingen in de verzending of verlies van een pakket als gevolg van een fout van de verzendservice. Afhankelijk van de wetten van een bepaald land, kunnen er extra kosten (heffingen, belastingen, enz.) in verband worden gebracht met douane-inklaring. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om alle rechten en belastingen te betalen die vereist zijn door hun lokale douaneautoriteit.

Op al onze producten en diensten gelden de Algemene Verkoopvoorwaarden (General Terms and Conditions of sales.pdf)