Bestel hier uw Somtoday token

Vanaf 2020 is 2-factor authentication bij Somtoday vereist geworden. Als gebruikers niet willen of kunnen inloggen met een soft token, of wanneer iemand zijn of haar telefoon is vergeten, dan bestaat de mogelijkheid om een hard token (Somtoday token) te gebruiken. Dat is een soort pasje in credit card formaat met een klein lcd schermpje waarin een verificatiecode verschijnt zodra op een knopje wordt gedrukt. Het is ook mogelijk om een grotere versie van een hardtoken te gebruiken, dat is de C200 NFC token, eenzelfde functionaliteit, alleen een ander formaat. Applicatiebeheerders kunnen deze hard tokens toekennen aan medewerkers. Het koppelen van een token gebeurt met een speciale programmer of telefoon.


Staffelkorting

Getoonde prijzen zijn per stuk, exclusief BTW en verzendkosten. De producten hebben een staffelkorting, wat automatisch bij de bestelling wordt verrekend. Staffelkortingen (per staffeltrede €0,50 per stuk) zijn vanaf aantallen van 10, 25, 50, en 100 stuks. In de pakketten zijn deze kortingen reeds verwerkt.


FIDO security biedt naast de Somtoken card en OTP tokens, ook de ePass FIDO aan, geschikt voor eenvoudige en veilige toegang tot diverse standaard applicaties en online diensten, zonder gedoe met wachtwoorden. Kijk op www.fidosecurity.nl. Helaas nog niet geschikt voor Somtoday...

Somtoday hardtoken koppelen

Het koppelen van een Somtoday hardtoken is eenvoudig. In de instructievideo hiernaast kunt u de stappen makkelijk volgen.

Het koppelen van een token gebeurt met een speciale reader/programmer of telefoon. Als je geen telefoon wilt gebruiken voor het koppelen van een token, dan kun je hier ook een Somtoday reader bestellen. Het is handig om een reader op school te hebben liggen zodat er geen afhankelijkheid bestaat van een (privé) telefoon of de aanwezigheid van een beheerder. De reader software is beschikbaar voor Windows PC's. Om de tokens te programmeren en te koppelen kunt u hieronder nadere instructies vinden. Links kunt u een instructiefilmpje vinden.


Downloads

Hieronder staan een aantal documenten en software voor het programmeren van seeds in de tokens