FIDO Security - your trusted party for online authentication

   +31(0)74 2782438      |       info@FIDOsecurity.EU       |      EngLISH

Bestel hier uw Somtoday token

Vanaf 2020 is 2-factor authentication bij Somtoday vereist geworden.

De vorige batch somtokens had vanwege de Corona crisis helaas vertraging opgelopen. Maar er is goed nieuws: de productie is nu al weer op gang gekomen, en we kunnen nu alweer op voorraad leveren!

Het koppelen van een token gebeurt met een reader of telefoon. Als je geen telefoon wilt gebruiken voor het koppelen van een token, dan kun je hier een Somtoday reader bestellen. Het is handig om een reader op school te hebben liggen zodat er geen afhankelijkheid bestaat van een (privé) telefoon of de aanwezigheid van een beheerder. De reader software is beschikbaar voor Windows PC's. Om de tokens te programmeren en te koppelen kunt u hier nadere instructies vinden. Onderaan deze pagina kunt u een instructiefilmpje vinden.

Staffelkorting

Getoonde prijzen zijn per stuk, exclusief BTW en verzendkosten. De producten hebben een staffelkorting, wat automatisch bij de bestelling wordt verrekend. Staffelkortingen (per staffeltrede €0,50 per stuk) zijn vanaf aantallen van 10, 25, 50, en 100 stuks. In de pakketten zijn deze kortingen reeds verwerkt. Vanaf 100 stuks is de prijs dus slechts €18 per stuk.

Voor grotere afnames kunnen we speciale staffelkortingen hanteren. Ook bieden we de mogelijkheid aan om de Somtoken card te personaliseren met een eigen opdruk. Vraag naar de mogelijkheden bij de afdeling verkoop: Josephine Deperink, sales@FIDOsecurity.nl.

FIDO security biedt naast de Somtoken die specifiek voor Somtoday is bedoeld, ook de ePass FIDO aan, geschikt voor eenvoudige en veilige toegang tot diverse standaard applicaties en online diensten, zonder gedoe met wachtwoorden. Kijk op www.fidosecurity.nl

Somtoday hardtoken koppelen

Het koppelen van een Somtoday hardtoken is eenvoudig. In de instructievideo hiernaast kunt u de stappen makkelijk volgen.