NOVARIS FIDO SECURITY      -    UW BETROUWBARE PARTNER VOOR VEILIG INTERNET TOEGANG      -       INFO@FIDOSECURITY.NL                  |           english

Winkel OTP producten

Bestellingen kunnen geplaatst worden via e-mail naar sales@fidosecurity.nl, telefonisch via 074 2782438. Makkelijker is het om het via de webwinkel te doen.

Getoonde prijzen zijn per stuk, exclusief BTW en verzendkosten. De produkten hebben een staffelkorting, wat automatisch bij de bestelling wordt verrekend.

De traditionele vorm van 2FA, en nog steeds veel gebruikt, zijn OTP-tokens. OTP-tokens maken gebruik van eenmalige wachtwoorden, de zogenaamde One-Time Passwords (OTP). FIDO Security levert OTP tokens waarbij na een druk op een knop een code wordt getoond die in de toepassing moet worden ingevoerd. De OTP display cards kunnen worden voorzien van uw eigen unike bedrukking. Software om de programmable OTP tokens en cards te kunnen laden met nieuwe seeds kunt u vinden op onze support pagina.

Verkorte verkoopvoorwaarden

Bekijk voor de aankoop zorgvuldig de technische specificatie van de producten die u gaat bestellen met betrekking tot de compatibiliteit met uw infrastructuur.
De garantieperiode voor onze producten is 2 jaar vanaf het moment dat een product is verzonden naar de ontvanger. De garantie is geldig onder normale bedrijfsomstandigheden en de afwezigheid van mechanische schade.

OATH-tokens die gebruikmaken van het TOTP-tijdgebaseerde algoritme voor het genereren van eenmalige wachtwoorden, bevatten een ingebouwde klok die gedesynchroniseerd kan raken. Desynchronisatie valt niet onder de garantie. Volgens RFC 6238 moet het tijdsverschil tussen het token en de server worden bewaakt door de serversoftware. Hersynchronisatie van OTP-tokens is mogelijk met onze NFC-producten.
Novaris FIDO security is niet verantwoordelijk voor het werk dat wordt uitgevoerd door de verzendservice, vertragingen in de verzending of verlies van een pakket als gevolg van een fout van de verzendservice. Afhankelijk van de wetten van een bepaald land, kunnen er extra kosten (heffingen, belastingen, enz.) in verband worden gebracht met douane-inklaring. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om alle rechten en belastingen te betalen die vereist zijn door hun lokale douaneautoriteit.

Onze volledige verkoopvoorwaarden zijn hier te downloaden: General Terms and Conditions of sales.pdf.