FIDO Security - your trusted party for online authentication

   +31(0)74 2782438      |       info@FIDOsecurity.EU       |      EngLISH

Verkoop FIDO

Bestellingen kunnen geplaatst worden via e-mail naar sales@fidosecurity.nl, telefonisch via 074 2782438. Makkelijker is het om het via de webwinkel te doen.

Getoonde prijzen zijn per stuk, exclusief BTW en verzendkosten. De produkten hebben een staffelkorting, wat automatisch bij de bestelling wordt verrekend. Vraag naar de volledige prijslijst. De FIDO tokens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, en kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp. Hierdoor krijgt u naast een uiterst moderne beveiliging, ook nog eens een goede uitstraling. U kunt een voorbeeld hiervan vinden op de speciale somtoken.nl pagina waarin de display cards voor Somtoday worden verkocht.

FIDO is de veiligere opvolging van de traditionele OTP. Het is gebaseerd op een public key encryptie, waardoor het de inherente kwetsbaarheden van OTP's niet heeft die via onveilige netwerken worden verzonden. Met de Feitian BioPass is een simpele vingerafdruk zelfs voldoende om op vele toepassingen veilig in te loggen.

Neem gerust contact op voor vragen

Voor vragen over levertijden, prijzen, en aanvragen van demo's kunt u mij telefonisch en per e-mail bereiken op deperink@fidosecurity.nl. De meeste producten kunnen bij grotere aantallen ook van uw logo of produktnaam worden voorzien. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Josephine Deperink
Verkoop en administratie