Verkoop

Novaris FIDOsecurity is al meer dan 12 jaar volledig distributeur van de security produkten van Feitian Technologies. FIDOsecurity levert aan bedrijven in de BeNeLux, maar ook internationaal. Bestellingen kunnen geplaatst worden via e-mail naar sales@fidosecurity.nl, telefonisch via 074 2782438. Makkelijker is het om het via de webwinkel te doen.

Getoonde prijzen zijn per stuk, exclusief BTW en verzendkosten. De producten hebben een staffelkorting, wat automatisch bij de bestelling wordt verrekend. Zie de prijslijst voor het overzicht. De FIDO tokens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, en kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp. Hierdoor krijgt u naast een uiterst moderne beveiliging, ook nog eens een goede uitstraling.

Ook bieden we een scala aan de wat meer traditionele 2FA authenticatieproducten zoals OTP, maar ook geavanceerde oplossingen met PKI. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Voor de verkoop van de Somtoday 2FA hard token verwijzen we door naar de SOMtoken webshop.

Prijslijst

Onderstaande prijzen zijn in Euro's, per stuk, en exclusief BTW. Wijzigingen voorbehouden.

aantal         ePass      multiPass
  bioPass  
5233861
20223659
50213557
200203455
500193353


Neem gerust contact op voor vragen

Voor vragen over levertijden, prijzen, en aanvragen van demo's kunt u mij telefonisch en per e-mail bereiken op deperink@fidosecurity.nl. De meeste producten kunnen bij grotere aantallen ook van uw logo of produktnaam worden voorzien. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Josephine Deperink
Verkoop en administratie