FIDO Security - your trusted party for online authentication

   +31(0)74 2782438      |       info@FIDOsecurity.EU       |      EngLISH

Verkoop

Novaris FIDO Security is al meer dan 13 jaar volledig distributeur van de security produkten van Feitian Technologies. Novaris FIDO Security levert aan bedrijven in de BeNeLux, maar ook internationaal. Bestellingen kunnen geplaatst worden via e-mail naar sales@fidosecurity.nl, telefonisch via 074 2782438. Makkelijker is het om het via de webwinkel te doen.

Getoonde prijzen zijn per stuk, exclusief BTW en verzendkosten. De produkten hebben een staffelkorting, wat automatisch bij de bestelling wordt verrekend. Vraag naar de volledige prijslijst. De FIDO tokens zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, en kunnen bedrukt worden met een eigen ontwerp. Hierdoor krijgt u naast een uiterst moderne beveiliging, ook nog eens een goede uitstraling. U kunt een voorbeeld hiervan vinden op de speciale somtoken.nl pagina waarin de display cards voor Somtoday worden verkocht. U kunt in de webshop kiezen uit OTP producten en FIDO producten. Voor geavanceerde PKI oplossingen verwijzen we u door naar Novaris Security Innovations.

Neem gerust contact op voor vragen

Voor vragen over levertijden, prijzen, en aanvragen van demo's kunt u mij telefonisch en per e-mail bereiken op deperink@fidosecurity.nl. De meeste producten kunnen bij grotere aantallen ook van uw logo of produktnaam worden voorzien. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Josephine Deperink
Verkoop en administratie