Bestel hier uw ParnasSys token

Bij ParnasSys is twee-factor authenticatie vereist. Als gebruikers niet willen of kunnen inloggen met een soft token (via een authenticator op uw telefoon), of wanneer iemand zijn of haar telefoon is vergeten, dan bestaat de mogelijkheid om een hard token (ParnasSys token) te gebruiken. Dat is een soort pasje in credit card formaat met een klein lcd schermpje waarin een verificatiecode verschijnt zodra op een knopje wordt gedrukt. Het is ook mogelijk om een grotere versie van een hardtoken te gebruiken, dat is de C200 NFC token, eenzelfde functionaliteit, alleen een ander formaat. Applicatiebeheerders kunnen deze hard tokens toekennen aan medewerkers. Het koppelen van een token gebeurt met een speciale reader/programmer of telefoon.

Staffelkorting

Getoonde prijzen zijn per stuk, exclusief BTW en verzendkosten. De producten hebben een staffelkorting, wat automatisch bij de bestelling wordt verrekend. Staffelkortingen (per staffeltrede €0,50 per stuk) zijn vanaf aantallen van 10, 25, 50, en 100 stuks. In de pakketten zijn deze kortingen reeds verwerkt.


FIDO security biedt naast de Parnassys card en OTP tokens, ook de ePass FIDO aan, geschikt voor eenvoudige en veilige toegang tot diverse standaard applicaties en online diensten, zonder gedoe met wachtwoorden. Kijk op www.fidosecurity.nl. Helaas nog niet geschikt voor Parnassys...

Hardtoken koppelen

Het koppelen van een token gebeurt met een speciale reader/programmer of telefoon. Als je geen telefoon wilt gebruiken voor het koppelen van een token, dan kun je hier ook een reader/programmer bestellen. Het is handig om een reader op school te hebben liggen zodat er geen afhankelijkheid bestaat van een (privé) telefoon of de aanwezigheid van een beheerder. De software voor gebruik met de reader en seeds te programmeren is beschikbaar voor Windows PC's. Om de tokens te programmeren en te koppelen kunt u hieronder nadere instructies vinden.